Haberler


Manşet

 

16
Şekerbank'tan Borsamıza Ziyaret

Borsamızı ziyaret eden Şekerbank Müdiresi Sevgi Çam Doğan çiftçi kredisi imkanlarından bahsetti. Genel olarak borsayı tanıma amaçlı yapılan ziyarette yeni elektronik satış sistemi ve ürün analiz cihazını inceledi.

[Devamını oku...]

08
Borsamızın Elektronik Satış Sistemi Kullanımda

 Geçtiğimiz günlerde tadilatta olan, satış salonununun kurulumu tamamlandı ve bugün ilk kez üyeler tarafından test edildi. Borsamızın üyeleri testin sonunda olumlu tepkiler gösterdi. Gelişimi üyelerimize aktaran ve sistemin amacını dile getiren başkanımız Halim Karaçil "Biz borsamızın üyeleri ve çiftçi kardeşlerimizin sıkıntılarına çözüm olması için bu projeyi başlattık ve tamamladık. Biz borsamızda yaşanabilecek herhangi bir sıkıntıyı göz ardı edemeyiz, etmeyeceğiz. Satış salonumuzda alım yapan üyelerimizin anonimliği konusunda problemimiz vardı. Bu sorunu gidermek amacıyla sistemimizi kurduk. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için gerekli adımlarımız daim olacaktır." diyerek hayırlı satışlar diledi.

[Devamını oku...]

03
Sungurlulu hayırsever iş adamı Haydar Ali Öztaş, Borsamızı Ziyareti

Haydar Ali Öztaş, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaaddin Akel ve Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif Başkanımız Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

[Devamını oku...]

02
Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, Borsamızı Ziyareti

Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, Başkanımız Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

[Devamını oku...]

25
Yeni Ürün Analiz Cihazının İlk Sonuçları

Borsamıza yeni alınan ürün analiz cihazı ilk tahlilini yaptı.Geçtiğimiz günlerde borsamız tarafından alınarak çiftçilerin hizmetine sunulan Perten Inframatic 9500 Tahıl Analiz Cihazı ilk tahlilini yaptı.

[Devamını oku...]

21
Laboratuvarımızda Kurulumunu Yaptığımız Yeni Ürün Değerlendirme Cihazı

Başkanımız Halim Karaçil '' Bir önceki kullanmış olduğumuz cihaz artık ekonomik ömrünü doldurmuştu. Bizde gerekli araştırmalarımızı yaparak Toprak Mahsülleri Ofislerinin tamamında, Ülkemizin tüm büyük Borsalarında kullanılan, Inframatic 9500 Model analiz cihazımızı alarak Sungurlu halkımızın hizmetine sunduk bu cihazımızla artık daha net ve sorunsuz bilgi akışı sağlıyoruz. Aynı zamanda buğday, arpa, mısır, yulaf, çavdar ve diğer hububatların nem, protein, hektolitre glüten, sedimantasyon, yağa analizlerinin yüksek hassasiyeti için ve Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla aldık. Biz Ticaret Borsası olarak teknolojiyi yakından takip ediyoruz.'' diyerek cihazımızı bir üst sürümle yeniledi.

[Devamını oku...]

Sayfa 85 / 87İlk   Geri   78  79  80  81  82  83  84  [85]  86  87  İleri   Son   
Yazdır