Haberler


03

Haydar Ali Öztaş, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaaddin Akel ve Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif Başkanımız Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

Haydar Ali Öztaş ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Başkanımız sağ olsun Sungurlu’ ya yakışır hizmetler gerçekleştiriyor. Teknolojiye göstermiş olduğu önemi ise görmemezlikten gelmek mümkün değil. Geçtiğimiz günlerde gördüğüm bir haber eğitim gönüllüsü olarak beni çok sevindirdi. Basında çıkan ”Ticaret Borsasında Güzel Şeyler Oluyor” başlıklı haber dikkatimi çekti. İçeriğine baktığım zaman başkanımızın adil bir insan olduğuna bir kez daha kanaat getirdim. Sungurlu’ ya geldiğimde ise Borsa binasını gezerek hem incelemek hem de bilgi almak istedim. Gerçekten Sungurlu Ticaret Borsasında güzel şeyler oluyor. Ayrıca eğitim gönüllüsü bir insan olarak sayın başkanımızdan Sungurlumuza yeni yapılacak olan Üniversite Kampüsü konferans salonu olarak destek istiyorum. Memleketimize sürekli gelemesek bile sosyal medyadan çalışmaları takip etme fırsatımız oluyor. Sayın Başkanı ve ekibini hizmetlerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sungurlulu İş adamlarından Haydar Ali Öztaş gibi bir eğitim gönüllüsünü ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ise, “Sayın Haydar Ali Öztaş bey lütfedip ziyarette bulundular, kendilerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Geçtiğimiz yıllarda alışık olduğumuz açık artırma seans sistemini kullanıyorduk haliyle hatalar oluyordu. Sonuçta bir kişi üyeleri takip ediyordu bu hem üyelerimiz adına hemde çalışan personelimiz açısından büyük sıkıntılar doğuruyordu. Bizlerde yönetim kurulumuzla bir karar alarak salonumuzda yapılacak olan seansları bilgisayar ortamında gerçekleştirme kararı aldık. 2015 Mahsül sezonunda ve sonraki yıllarda hem çiftçilerimize hemde toptancılarımıza kolaylık olması adına satış salonumuza 36 adet bilgisayar koyarak artık açık artırmaları dijital ortamda gerçekleştireceğiz. Dünya şartlarına ayak uydurmak zorundayız. Üniversite Kampüsü için ise imkanlarımız doğrultusunda gereken desteği vermeye hazırız.” dedi.

Okunma Sayısı: 4830
resim
Yazdır