Haberler


Manşet

 

03
TOBB EMEKLİ SANDIĞI BÖLGE TOPLANTISI SAMSUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Batı ve Orta Karadeniz'deki 7 ildeki (Amasya, Çorum, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat) toplam 40 oda-borsayı kapsayan Karadeniz Bölgesi toplantısı Samsun'da 30 Nisan'da gerçekleştirilmiştir. Katılım memnuniyetle karşılanmış olup toplantıların diğer bölgelerde de en kısa süre içerisinde yapılması planlanmaktadır.

[Devamını oku...]

22
23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLARIM

 Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor Allah'tan rahmet diliyoruz.Milletimizin ve bilhassa çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

[Devamını oku...]

13
BAŞSAĞLIĞI..

   Uzman Onbaşı Mustafa KARAMAN şehit olmuştur.

[Devamını oku...]

23
Borsamıza Alaca Ticaret borsası’ndan Ziyaret

 Alaca Ticaret Borsasi Başkani Fahri Çoşkun, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç ve Alaca Ticaret Borsası Genel Sekreteri Faik Yetgin Borsamizi ziyarette bulunmuşlardır.

[Devamını oku...]

03
Borsamıza Sedat Baran Ortaokulu’ndan ziyaret

Sedat Baran Ortaokulu borsamıza ziyarette bulunmuştur. Sedat Baran Ortaokulu'yla alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sorunlarını anlattılar.

[Devamını oku...]

24
Şekerbank Sungurlu’dan Borsaya Ziyaret

Şekerbank Sungurlu Şubesi Müdürü İbrahim Güleçyüz Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyaret etmiştir. Ziyaretinde Sungurlu ekonomisi ve çiftçi kredileri hakkında konuşmalar yapıldı. Çiftçilere sağladığı imkânlardan dolayı Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’e teşekkürlerini iletti.

[Devamını oku...]

Sayfa 80 / 87İlk   Geri   75  76  77  78  79  [80]  81  82  83  84  İleri   Son   
Yazdır