Haberler


Haber

 

30
ÇORUM TİCARET BORSASINA ZİYARET

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali BEKTAŞ'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan ÖZSARAY , Genel Sekreter Levent AKKAŞ ve Ticaret Borsası Üyelerinden Abdulkadir  YAYANGİL hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali BEKTAŞ ve Genel Sekreter Funda ERTEKİN, Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

 

 

[Devamını oku...]

30
ÇORUM TİCARET VE SANAYİ ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL'a  yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan ÖZSARAY , Genel Sekreter Levent AKKAŞ ve Ticaret Borsası Üyelerinden Abdulkadir  YAYANGİL hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin BAŞARANHINCAL, Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

29
6.SI DÜZENLENEN KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ MÜLAKATLARI YAPILDI.

 Sungurlu Ticaret Borsası'nda 6.sı düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları yapılıyor. Çorum KOSGEB Uzmanı Nuran HATİPOĞLU DAL tarafından yapılan mülakat sonucunda 30 aday eğitimlere katılmaya hak kazanacaktır. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatını kazanan adaylar 9-12 Aralık tarihlerinde Sungurlu Ticaret Borsası'nda eğitimlere başlayacaklar.

[Devamını oku...]

09
Kaymakam Beyden Borsamıza Ziyaret

Borsamızı ziyaret eden Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, satış salonunda yapılan yenilikleri inceledi. Yenilikler karşısında tebriklerini sunan Kaymakam Bey "Sungurlu Ticaret Borsası bu yıl yaptığı değişiklikler ufuk açıcı. Borsanın yaptığı bu sistemin üst sınıf olduğu her halinden belli. İlçemize sunduğunuz bu gibi hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ederim." dedi.

[Devamını oku...]

29
Kayrıcı, Başkanımız Halim Karaçil’i Makamında ziyaret etti.

Borsamızın Başkanı Halim Karaçil’ i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “ 7 Haziran seçimleri Sungurlu’muz için çok önemlidir. Ben sizin içinizden bir insanım. Sungurlu’ya hizmet benim için bir şereftir. İnşallah hizmet noktasında geç kalmayız. İnanıyorum ki Sungurlu beni destekleyecek ve Sungurlu’da birinci parti olarak çıkacağız.Sungurlu öz evladını bağrına basacak. Eğer birlik olursak çok şey yaparız” dedi.

[Devamını oku...]

29
Çorum İl Tarımı'ndan Borsamıza Ziyaret

Çorum İl Tarımı'ndan Ziraat Mühendisi Mustafa Ölmez ve Ziraat Teknikeri Fahri Çakıroğlu borsamızı ziyarette bulunmuşlardır. Tarım üzerine yapılan konuşmalarda başkanımız Halim Karaçil ile fikir alışverişi yapmışlardır. Bu sene mevcut olan tarım hastalıklarını aktaran sayın Ziraat Mühendisi Mustafa Ölmez yeni mesaj sistemlerindende bahsetti. Mesaj sisteminde, sisteme kayıt ettikleri kişilere mevcut olan tarım hastalıklarını ve alınması gereken önlemleri aktarmaktadırlar. Sisteme kayıt olan borsamıza gelen ilk mesajda bu seneki yaygın olan buğday hastalığı sürme hastalığıdır.

[Devamını oku...]

Sayfa 71 / 75İlk   Geri   66  67  68  69  70  [71]  72  73  74  75  İleri   Son   
Yazdır