Haberler


29

Borsamızın Başkanı Halim Karaçil’ i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “ 7 Haziran seçimleri Sungurlu’muz için çok önemlidir. Ben sizin içinizden bir insanım. Sungurlu’ya hizmet benim için bir şereftir. İnşallah hizmet noktasında geç kalmayız. İnanıyorum ki Sungurlu beni destekleyecek ve Sungurlu’da birinci parti olarak çıkacağız.Sungurlu öz evladını bağrına basacak. Eğer birlik olursak çok şey yaparız” dedi.

Kayrıcı, “ Ülke sürekli kan kaybediyor. Bu kan kaybını önleyebilmemiz için milliyetçi dik duruşlu insanlara ihtiyacımız var. Bu olay parti meselesinden ziyade memleket meselesidir. Sungurlu’nun organize sanayisini harekete geçirip, sulu tarıma geçebilmenin yollarını arayacağız. Sungurlu’da gelişen bir otoban konusu var. Bu proje üç sene önce yapılmış bir projedir. Bu proje Sungurlu’nun bitişi demektir. Onun için iyi düşünün seçildikten sonra bir daha uğramayanlardan ve Sungurlu’ya yatırım yapmayanlardan hesap sorun ” açıklamalarında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Halim Karaçil; ” Biz Sungurlu Ticaret Borsası olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Sungurlu’dan bir adayımızın 1.sıradan aday gösterilmesi tabi ki bizler için sevindirici bir durum. İnşallah tüm adaylarımız ve ilçemiz hakkında hayırlısı olur.” dedi.

Okunma Sayısı: 5815
resim
Yazdır