Haberler


14

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Özsaray,Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker, Yönetim kurulu üyeşi Şağban Bayav, Meclis Üyesi Hasan Kartaler, Genel Sekreter Levent Akkaş,Borsa Personeli Abdulkadir Tunçay ve Tuncaylar Ltd.Şti Sahipleri Rasim Tunçay ve Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Serkan Tunçay, Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.Sungurlu bilindiği gibi Çorum’umuzun en gelişmiş ve büyük ilçelerimizden bir tanesi. Başkanımızda tecrübeli başkan çok başarılı çalışmalar yaptığı için 20 yıldır Sungurlu’da Ticaret Borsası başkanlığı yapıyor.İnşallah ilçelerimizle birlikte büyük Şehir olduktan sonra daha önemli hizmetlere, şehrimizin kalkınmasında vesile olan işlere imza atarız.İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimizle birlikte müreffeh bir Çorum meydana getirmek için hep beraber gayret ederiz dedi.
Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil'de,Sungurlu Ticaret Borsası olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Bu kutsal görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çorum’umuza, ilçelerimize güzel hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler çok memnun olduk. İnşallah hep birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Biz Sungurlu Ticaret Borsası olarak her zaman yanınızdayız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

Okunma Sayısı: 3255
resim
Yazdır