Haberler


Haber

 

19
Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, Ticaret Borsamıza ziyarette bulundu.

 Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, Ticaret Borsamıza ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KÜRBÜZ ve Meclis Kurulu Başkanı Metin ŞAHİN'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Ziyarette ilk olarak hizmet birimlerine uğrayan Vali Mustafa ÇİFTÇİ, birimlerde yapılan işlemlerle ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ'den bilgiler aldı, Yönetim Kurulu Başkanı odasında devam eden ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ Ticaret Borsası çalışma ve faaliyetleri yanı sıra Sungurlu İlçesinin tarım ve hayvancılık ve sanayisi hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Başkan KÜRBÜZ ayrıca borsamızda ürünlerini satmak için çevre il ve ilçelerden gelen özellikle Çankırı, Kızılırmak, Yozgat yollarının genişletilmesi, yapılması talebinde bulunmuştur. Yapılacak bu yollar sayesinde borsamıza gelen çiftçilerin rahat bir şekilde ulaşım sağlanmış olacağı detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Vali Mustafa ÇİFTÇİ ev sahipliğimizden memnun olduğunu dile getirerek Yönetim ve Meclis Kurulu Başkanlarımıza ve diğer yöneticilerle birlikte çalışanlara teşekkür etti.

[Devamını oku...]

17
Ankara'da meydana gelen elim tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Başımız sağolsun, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

 Ankara'da meydana gelen elim tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Başımız sağolsun, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

 

[Devamını oku...]

12
Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit olan Rize Emniyet Müdürü ALTUĞ VERDİ'ye

 Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit olan Rize Emniyet Müdürü ALTUĞ VERDİ'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, saldırı esnasında yaralanan emniyet mensubu arkadaşlarımıza şifalar diliyorum. Milletimizin ve Tüm Emniyet Teşkilatının başı sağ olsun. 




[Devamını oku...]

26
Kıymetli eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü' nü kutlar; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, hayatta olmayan öğretmenlerimizi saygıyla anarım. MUSTAFA KURBUZ Yonetım Kurulu Baskanı
 Kıymetli eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü' nü kutlar; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, hayatta olmayan öğret...

[Devamını oku...]

20
Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye makamında hayırlı olsun ziyareti

 

 
 

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Kurulu Başkanı Metin Şahin, Yönetim Kurulu üyesi Ercan Yücetürk ve Genel Sekreter Levent Akkaş, Yeni atanan Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Kürbüz İlçemiz ve Ticaret Borsamız hakkında bilgiler verdi.

[Devamını oku...]

20
Rahmet Elçisi Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) doğumunu kutladığımız Mevlid Kandili'nin, gönüllerimizi aydınlatması ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması temennisiylei sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, selam ve saygılarımı sunuyo

 Rahmet Elçisi Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) doğumunu kutladığımız Mevlid Kandili'nin, gönüllerimizi aydınlatması ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması temennisiylei sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

[Devamını oku...]

Sayfa 64 / 75İlk   Geri   59  60  61  62  63  [64]  65  66  67  68  İleri   Son   
Yazdır