Haberler


Manşet

 

23
Ticaret Borsamızın 2020 Aralık ayı Meclis Kurulu son toplantısı gerçekleştirildi.

 Ticaret Borsamızın 2020 Aralık ayı Meclis Kurulu son toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2021 yılına ait bütçe görüşüldü ve onaylandı. Alınan Kararların üyelerimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni eder bu vesileyle 2021 yılınızı şimdiden kutlarız.
Mustafa KÜRBÜZ
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

16
ZİRAAT BAKASI SUNGURLU ŞUBESİ İLE TİCARET BORSAMIZ ARASINDA BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROJESİ PROTOKOLÜ  İMZALANDI

 ZİRAAT BAKASI SUNGURLU ŞUBESİ İLE TİCARET BORSAMIZ ARASINDA BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

TOBB ile Ziraat Bankası, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” başlatmıştır.
Projenin ana amacı tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmektedir.
Sungurlu Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KÜRBÜZ ile Sungurlu Ziraat Bankası Şube Müdürü Erhan KARTAL'ın yapmış oldukları toplantı sonucu imzalanan protokol ile üyelerimizin mal alımlarında esnek vadelendirme ve taksit imkânı sağlayarak nakit akışını kolaylaştıracak olan '' Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi'' protokolü imzalanmıştır.
Bu proje ile taraflar arasındaki ticaretin kart sistemi üzerinden güvenle yapılmasını ve iş hacimlerinin büyütülmesi, kararın üyelerimize ve kamuoyuna duyurulması kararlaştırılmıştır.
Detayli Bilgi: ZİRAAT BANKASI

[Devamını oku...]

07
Firmalarımız 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunarak kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilecekler.

 30 Haziran 2020 tarihinden sonra kısa çalışma müracaatı yapamayan iş yerlerinin mağduriyetlerinin giderilmesi için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlandı ve yeniden başvuru imkanı sağlandı. Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür ederiz. Firmalarımız 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunarak kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilecekler.

[Devamını oku...]

04
Alacakları Yapılandırma Bilgilendirme Semineri Webinar'ı düzenlenecektir.
 Sayın Üyemiz; Gelir İdaresi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "72...

[Devamını oku...]

04
""Engeller engelliler için engel değil, engelliler için en büyük engel biziz."

 ""Engeller engelliler için engel değil, engelliler için en büyük engel biziz."

"En büyük engel, engellenmektir."
3 Aralık Engelliler gününü, tüm engelliler için bu duygu ve düşüncelerimle kutlarım.
Mustafa KÜRBÜZ
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

04
SUNGURLU TİCARET BORSASINDAN DUYURULUR...

 Şirketlerimizi Geleceğe Taşımak:

Salgın Sonrası İçin Yöneticilere
Kurumsal Öneriler Semineri
(Webinar – İnternet Üzerinden)
3 Aralık 2020 Perşembe – Saat: 14:00
Detaylı Bilgi İçin;
TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
M.Rifat Hisarcıklıoğlu

[Devamını oku...]

Sayfa 28 / 87İlk   Geri   23  24  25  26  27  [28]  29  30  31  32  İleri   Son   
Yazdır