Haberler


22

Ticaret Borsasında Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ile bir araya gelen Haseki; ‘’Hdp’ nin eş başkanı olacak vatandaşın danışmanı tweet atıyor diyor ki; yarın bir kalabalık var arkadaşlar burada bomba patlayacak diyor. Ertesi gün bomba patlıyor 7 dakika sonra Selahattin efendi ortaya çıkıyor ve diyor ki bunun sorumlusu devlettir. Çok kısa bir süre sonra seçim arabası geliyor üstüne çıkıyor nutuk atıyor Hdp’ ye oy verin diyor. Rabbim bunların tehlikesinden korusun bunların dilince barış var özgürlük var kardeşlik var ama içlerinde yok. Sandıkların birleştirilmesini istedik ama ysk izin vermedi. Düşünün dağ başında hayvancılık yapıyorsunuz karınız kızınız nafakanızın peşindesiniz gece 2 tane pkklı geliyor ve diyor ki ogün akşam bakacağız buradaki sandıklara bir tane oy çıksın görürsünüz. Nasıl oy verecek bu vatandaşlar. Bu harekat devam ettikçe TSK’ nın ve Polis arkadaşlarımızın oradaki sıkı tedbirleri devam ettiği sürece birkaç ay içerisinde pkk kesinlikle biter.

 

ANKARA’ DA ÖLEN VATANDAŞLARA VERİLEN MAAŞ İÇİN KANUN 21 YIL ÖNCE ÇIKTI.

Terör mağdurları kanunu 21 yıl önce çıkmış bir kanun. Sağ iktidarda olsa, solda olsa, uçta olsa hükümet her kim olursa olsun bu kanunu uygulamak zorunda. Fakat terör bağlantılı olanlar bu kanundan yararlanamazlar.

KILIÇDAROĞLU HAKKARİ’DE MİTİNG YAPMAYA ÇALIŞTI. 1 TEK TÜRK BAYRAĞI YOKTU.

Doğu’ da 15 20 ilde bu partilerin parti binaları yok. Kafalarından silmişler bu illeri ve oy oranları çok düşük. Orada bizim arkadaşlarımız var . Normal kürt vatandaşı ülkesine bayrağına sadık. İstiklal marşımızı okurken ağlıyorlar, bu insanlar ezan istiyor her gün . Birde terör örgütü var bu ikisini birbirinden ayırmak lazım. Bu ikisini birbirine karıştırmadan kardeşlerimize sahip çıkıp,, bu namussuzların da belini kırmak lazım. ‘’ dedi.

Konuşmasının akabinde Ticaret Borsasını dolaşan Haseki Hizmetlerinde dolayı Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’ e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Okunma Sayısı: 3346
resim
Yazdır