Mhp Çorum Milletvekili Adayları Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Mhp Çorum Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Fatih Özcan, Çorum Mhp İl Başkanı Bekir Çetin, Mhp İlçe Başkanı Adnan Barak, Mhp Çorum İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör ve teşkilat üyeleri katıldı.

Ziyaret esnasında Prof. Dr. Vahit Doğan; ‘’ Bizler Sungurlu’ nun evlatlarıyız ve hizmet için bu yola çıktık. İlçemizin ve ilimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Eğer birlik olursak bir çok başarıya birlikte imza atarız. ‘’Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Halim Karaçil; ” Biz Sungurlu Ticaret Borsası olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Sungurlu’dan bir adayımızın 1.sıradan aday gösterilmesi tabi ki bizler için sevindirici bir durum. İnşallah tüm adaylarımız ve ilçemiz hakkında hayırlısı olur.” dedi.

Ziyaret esnasında yeni yapılan Satış Salonunu gezen Milletvekili Adayları, ilçeye kazandırılan olumlu yatırımdan dolayı Borsa Başkanı Halim Karaçil’ e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek borsadan ayrıldılar.