Sungurlu Ticaret Borsası “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet’’ Yürüyüşüne tam kadro katıldı. Ülkemiz geneline bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunularak büyük katılım ile 17 Eylül 2015 Perşembe günü Saat: 16.30’da Ankara Sıhhiye Meydanında yürüyüş düzenlendi. Halim KARAÇİL; “ Ülkemizde artan terör olaylarına tepki göstermek ve kardeşliğimizi pekiştirmek amacıyla Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu ile TOBB, TİSK, TÜRMOB gibi 14 kuruluşun ortaklaşa düzenlediği "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet " yürüyüşüne Sungurlu Ticaret Borsası olarak bizlerde tam kadro katıldık. Gün birlik beraberlik günüdür. Kalleşçe saldırılar sonucu Şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dilerim. Ayrıca böylesine büyük bir organizasyonu düzenleyen Sivil Toplum Kurulu yöneticilerine, üyelerine, bizleri yalnız bırakmayarak programa katılım gösteren tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ülkemizin dört bir yanından bu programa iştirak eden herkese teşekkür ederim.'' dedi.