Haberler


12
Sungurlu Ticaret Borsası olarak her sene olduğu gibi bu senede Sungurlu Ticaret Borsamızın katkıları ve TOBB desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 500 adet yardım fişi yönetim kurulumuz tarafından ilçemizde   tespiti yapılan fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere verilmiştir.
 
        
 
Konu ile ilgili olarak Sungurlu ticaret borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil ‘’ İslam alemi tarafından birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı vesilesiyle her yıl geleneksel olarak yaptığımız Ramazan yardımı geleneğini bu yılda sürdürmüş bulunmaktayız. Sungurlu Ticaret Borsası olarak ilçemizde tespit ettiğimiz 500 yardıma muhtaç ,yoksul aileye  yardım fişlerimizi vererek yardımların amacımıza uygun olarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmasını sağladık’ dedi.
 
Başkan Halim Karaçil ‘’geleneksel olarak yapılan yardımlarla Sungurlu Ticaret Borsası olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İmkanlar ölçüsünde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, yardım eli uzatma bu milletin değer verdiği kavramlar. Ayrıca desteklerinden dolayı TOBB´un Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde TOBB´a teşekkür ediyoruz. İnsanlarımızı, yardım bekleyenlerimizi sevindirebildikse ne mutlu bize’’ açıklamasında bulundu.
 
 
 

        Başkan Halim Karaçil bu vesile ile yaklaşmakta olan Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyerek tüm İslam aleminin ramazan bayramını şimdiden kutladığını söyledi 

Okunma Sayısı: 10689
resim
Yazdır