Haberler


19

Çorum’lu Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeleri Sungurlu’ da bir araya geldi.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’in girişimleri sonucu Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri aylık olağan toplantısı Sungurlu’ da gerçekleştirildi.

Toplantıya Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL, Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Elvan Can ÇABUK, icra kurulu üyeleri Mehmet Akif BOYRAZ, Serkan TUNCAY, Mustafa ŞİRİN, Cemal DEMİR, Selçuk ÖZGÜR ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda Sungurlu’ da yapılması planlanan projeler konuşulurken üyelere bilgiler verildi.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil yapmış olduğu açıklamada; ‘’Genç Girişimciler kurulunun, girişimciliği özendirici faaliyetlerde bulunması ve bu kavramda da ilk olarak Sungurlu’ da Girişimcilik Sertifika Kursu düzenlenmesi için çalışma yapacağız, Bu kurslara tüm Sungurlu’lu genç ve kadın girişimci adaylarının katılması konusunda özen göstereceğini umuyorum. Ayrıca bilgiyi paylaşırsak zenginleşiriz, hapsedersek fakirleşiriz. Gelecek genç neslin bilgisi ile şekillenecektir.”dedi.

Programın koordinatörlüğünü yapan Genç Girişimciler ilçe Kurulu Başkanı Serkan Tuncay ise; Genç girişimcilerden sahip oldukları bilgiyi ticarileştirmeye gayret göstermelerini istedi. Ticari faaliyetlerini ise uluslararası alana açmayı hedeflemelerini temenni etti. 

Okunma Sayısı: 3988
resim
Yazdır