Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, Başkanımız Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, ziyaretinde; ” Sungurlu Ticaret Borsasının yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gelişen teknoloji karşısında kendilerini sürekli yeniliyorlar. Bizde yapılan bu çalışmaları yerinde görmek istedik, Sayın Başkanımız bizim takip ettiğimizden daha fazlasını yapmış başarılarının devamını diliyorum. Yaptığım ziyaretten çok memnun olduğumu tekrar ifade etmek istiyorum ve gittiğim tüm Odalarda Sungurlu Ticaret Borsasını örnek olarak göstereceğim.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Halim Karaçil; ” Ziyaret ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Anlatacak çok hizmetimiz var. Sungurlu için hemşerilerimiz için daha iyi hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte hareket ederek halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. ” dedi.