Leningrad Bölgesi Vali Yardımcısı Dmitriy Yalov ve beraberindeki heyet ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Heyet listesi iletilmektedir.

Ziyaret çerçevesinde, 2 Haziran 2015 Salı günü, 09.00 – 12.30 saatleri arasında, Ankara’da, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, Türk firmaları ile tanışma toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantı kapsamında, Vali Yardımcısı tarafından bölgeye ilişkin kapsayıcı bir sunum yapılacak olup, bölgedeki yatırım ve ticari olanaklar, avantajlar, işgücü ve teşviklere ilişkin bilgiler verilecektir. Rus tarafı özellikle, ilaç ve farmakoloji sanayi, otomotiv sanayi ve yedek parça, inşaat, yapı malzemeleri ve teknikleri, gemi inşası ile makine ve tarım makineleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelmek istemektedir.

Toplantıda Türkçe-Rusça simültane tercüme hizmeti sağlanacak olup, toplantı sırasında, firmalarımızın temsilcileri tarafından firmalarının kısa bir tanıtımı yapılabilecektir.

Ekte yer alan formun, eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 28 Mayıs 2015 Perşembe günü 17.00’ye kadar Birliğimize iletilmesi gerekmektedir. Katılım formlarının süresi içerisinde Birliğimize gönderilmesi, davet edilen firmalarımızın toplantıya katılımlarının teyidi olarak kabul edilecektir.

KATILIM FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Leningrad Bölgesi Vali Yardımcısı Dmitriy Yalov’un Ziyareti

2 Haziran 2015

TOBB Sosyal Tesisler – Ankara

Heyet Listesi

Leningrad Bölge Yönetimi Temsilcileri:

1.      D. Yalov,

Leningrad bölgesi Vali Yrd. Ve Ekonomik Gelişme ve Yatırım Faaliyeti Komite Bşk.

2.      A. Minin

Leningrad Bölgesi Dış İlişkiler Komite Başkanı

3.      I. Golik

Leningrad Bölgesi Ekonomik Gelişme Kuruluşu Müdür V.

4.      O. Paslovskaya

Leningrad Bölgesi Ekonomik Gelişme Kuruluşu Sergi ve Fuar Faaliyetleri Bölüm Bşk.

5.      N. Myagkov

Leningrad Bölgesi Ekonomik Gelişme Kuruluşu Sergi ve Fuar Faaliyetleri Bölüm Başuzmanı

İşadamları:

1.      E. Guseynov

Kuzeybatı Medikal Topluluğu, Eczacılık Endüstrisi Ve Radyasyon Teknolojileri Kar Amacı Gütmeyen Şirket Müdürü

2.      A. Vlasenko

Rönesans İnşaat CEO