Haberler


30

 Krediye Müracaat edecek üyelerimiz Çorum ve Başka ilçelere gitmeye gerek kalmadan, gerekli evrakların getirilmesiyle birlikte Borsamız tarafından müracaatlar alınacaktır.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KÜRBÜZ ile Denizbank ÇORUM Şubesi Müdürü Mehmet KONAK ile ortak yapmış olduğu basın açıklamasında şunları kaydetti;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz yıllarda 6 defa gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi “TOBB Nefes Kredisi” tekrar başladı.

TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atıldı.

TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. Ödemeler yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limitllere göre 50 bin ila 100 bin TL arasında değişiyor

TOBB Nefes Kredisi 2020 projesinin 6,25 milyar TL’lik bir kredi hacmine ulaşması bekleniyor. TOBB Nefes Kredisine Denizbank aracılık edecek, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hazine desteğiyle kredilere kefil olacak.

 
Okunma Sayısı: 1381
resim
Yazdır