HİTİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

Suni Tohumlama 5 gün 40 saat

Toplam eğitim süresi 10 gün 80 saat

EĞİTİMİN KISA AÇIKLAMASI

Örgün eğitim mezunu Veteriner Sağlık Teknikerleri eğitime katılabilir. Eğitim müfredat tamamlama ve ‘İneklerde Recto-Vaginal Yöntemle Suni Tohumlama'yı içermektedir. Eğitimde ineklerde üreme anatomisi, fizyolojisi ve endokrinolojisi teorik ve pratik olarak verilecektir. Eğitimde başarılı olanlar alacakları belge ile Suni Tohumlama yapabilecekler.

SINIF KONTENJANI

EĞİTMEN

Doç. Dr. Bahat COMBA (Hitit Üniversitesi)

Doç. Dr. Barış Atalay USLU (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi)

EĞİTİMİN ÜCRETİ

Müfredat Tamamlama-750 ₺

Suni Tohumlama - 750 ₺

Sertifika Bedeli - 500 ₺

NOT

Eğitim ücretimiz kişi başı olup KDV dahildir. Üniversitemiz öğrencileri ile çalışanları ve birinci derece yakınlarına eğitim ücretinin %20 si oranında indirim uygulanır. Mezunlarımıza %10 indirim uygulanır. Sertifika Bedeli üzerinden indirim uygulanmayacaktır. Müfredat Tamamlama eğitiminin ücreti olan 750 TL’nin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırıldığına dair dekont ile birlikte, Ek'te yer alan ıslak imzalı başvuru formu ve Ek’leri ile birlikte kayıt için merkezimize gelmeniz gerekmektedir.