Haberler


19

 Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, Ticaret Borsamıza ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KÜRBÜZ ve Meclis Kurulu Başkanı Metin ŞAHİN'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Ziyarette ilk olarak hizmet birimlerine uğrayan Vali Mustafa ÇİFTÇİ, birimlerde yapılan işlemlerle ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ'den bilgiler aldı, Yönetim Kurulu Başkanı odasında devam eden ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ Ticaret Borsası çalışma ve faaliyetleri yanı sıra Sungurlu İlçesinin tarım ve hayvancılık ve sanayisi hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Başkan KÜRBÜZ ayrıca borsamızda ürünlerini satmak için çevre il ve ilçelerden gelen özellikle Çankırı, Kızılırmak, Yozgat yollarının genişletilmesi, yapılması talebinde bulunmuştur. Yapılacak bu yollar sayesinde borsamıza gelen çiftçilerin rahat bir şekilde ulaşım sağlanmış olacağı detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Vali Mustafa ÇİFTÇİ ev sahipliğimizden memnun olduğunu dile getirerek Yönetim ve Meclis Kurulu Başkanlarımıza ve diğer yöneticilerle birlikte çalışanlara teşekkür etti.

Okunma Sayısı: 2704
resim
Yazdır