Haberler


14

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle Sungurlu Ticaret Borsası yeni Başkanı Mustafa Kürbüz'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Sungurlu' ya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İl Başkanı Faruk Cıdık, İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve partililerle birlikte 
Sungurlu Ticaret Borsası yeni Başkanı Kürbüz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Gerçekleştirilen ziyarette Genel başkan yardımcısı Aydın, "Sungurlu Ticaret Borsası yeni başkanı Kürbüz ve yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Ticaret Borsası bir ilçe için büyük bir kazanç demektir. İnşallah yeni başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçenin tarımda daha üretken ve verimli hale gelmesi için güzel çalışmalara imza atacaklardır" dedi. 
Borsa Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizleri gayet sıcak ve samimi bir ortamda karşıladılar. Kendilerine bu güzel misafirperverliklerinden dolayı hem şahsım hem de partim adına teşekkürlerimi sunuyorum diye söyledi. 
Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz'de Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Fatih Aydın, İl Başkanı Faruk Cıdık, İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve partililerin yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade etti.
Genel Başkan yardımcısı Aydın ve beraberindeki partililere Ticaret Borsasını gezdiren Kürbüz, borsanın çalışması hakkında bilgiler verdi.

Okunma Sayısı: 2502
resim
Yazdır