Sungurlu Ticaret Borsasımız tarafından ilçede ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Sungurlu Ticaret Borsasımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) işbirliğiyle her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık ayakkabı yardımı, öğrencilere ulaştırıldı.
Toplam 43 okulda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 700 öğrenciye kışlık ayakkabı dağıtımı yapıldığını söyleyen Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, "TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen yardım yönetim kurulumuzca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmıştır" dedi.