Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sungurlu Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 667 adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil, Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getirerek " Ramazan ayı dolayısıyla TOBB’den gelen 40 bin lira ile ihtiyaç sahibi 667 aileye temel gıda, erzak paketleri hediye ettik. Böyle hayırlı bir çalışmaya katkımız olduğu için bizler de mutlu olduk. Gelen yardımları biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit etmekte de sayın yönetim kurulu üyelerim, meclis başkanımız ve üyelerimiz ve sayın ilçe muhtarlarıyla ortaklaşa çalışarak yardım eli uzattık. Toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi böyle durumlarda daha iyi anlaşılıyor” dedi.