Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Mali Genel Kurulu Ankara’da toplandı. TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Başbaşkan Binali YILDIRIM, Bakanlar ve bürokratların katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti. Genel Kurul günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın konuşmasıyla gerçekleşen genel kuruluna Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Halim KARAÇİL, Başkan Yardımcımız Ercan ÖZSARAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet AKKUŞ, Bekir KARAÇİL, Şağban BAYAV, Meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, TOBB Delegesi Hasan KARTALER ve Genel Sekreterimiz Levent AKKAŞ ile birlikte Ankara da bulunmaktadırlar.