Haberler


03

 Vergi haftası kapsamında Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal, Mal Müdürü İlker Karakurt ve personeli Sungurlu Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bilgi alışverişinde bulundular.
Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanan Vergi Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 
Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal “Uygulamalarımızda mükellef haklarını gözetmeyi kendimize ilke edindik. Çalışmalarımızda, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduklarını” belirterek, Sungurlu Ticaret Borsası dinamik ve enerjisi yüksek bir kurum, yaptıkları çalışmalar ile ilçemizde önemli bir yere sahiptir. Sungurlu Ticaret Borsası yönetimini başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil ise, "Verginin ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sungurlu Ticaret Borsasına gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Okunma Sayısı: 2686
resim
Yazdır