Sungurlu Ticaret Borsası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısına destek için kolları sıvadı.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Başkan yarımcısı Ercan Özsaray, Meclis başkanı Murtaza Uyanıker ve Genel Sekreter Levent Akkaş Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Ticaret Borsalari ve Ticaret ve Sanayi Odaları, Türkiye İş Kurumu üzerinden istihdam sağlanmasına yönelik bir çalışma başlatıldığına dair dar kapsamlı görüşüldü.
Toplantı sonunda, geniş kapsamlı bir toplantıyı ileriki zamanlarda Sungurlu iş dünyası ve Valilik ile birlikte yapılması planlandı.