Haberler

Entries for Eylül 2017

19
BORSAMIZDAN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.
Karaçil, “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

[Devamını oku...]

13
BORSAMIZDAN YENİ BAŞSAVCI YELKEN’E ZİYARET

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce ilçemize gelerek yeni görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaçil ve yönetim kurulu üyeleri Emrah Özge Yelken'i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundu. Yelken'e Sungurlu hakkında bilgiler veren Karaçil, ilçedeki tüm kurumlarla olduğu gibi görevine yeni atanan Yelken ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok daha güzel ve huzurlu bir Sungurlu için çalışacaklarını belirtti.
Başsavcı Emrah Özge Yelken ise, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

[Devamını oku...]

Yazdır