Haberler

Entries for Temmuz 2015

24
Başkan Karaçil’in Basın Bayramı Mesajı

 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil; “Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, kamuoyuna tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, toplumu aydınlatıp, meslek ilkelerine, kişilik haklarına saygı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı ‘İletişim özgürlüğü’ şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır. Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Yurttaşla devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. “Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada, bir milletin ihtiyaç duyduğu düşünsel gıdayı vermede, özet olarak bir milletin hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür’ sözü de basının önemini ve mensuplarının üstlendiği büyük sorumluluğu ortaya koymaktadır. 24 Temmuz basın bayramınızı kutlar, Basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, hepinize selam ve sevgiler sunarım” 

[Devamını oku...]

13
Üyelerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Borsamızda üyelerle yapılan bilgilendirme toplantısında başkanımız Halim Karaçil genel olarak Sungurlu ekonomisinden, buğday fiyatlarından ve esnaf ilişkilerinden bahsetti. Konuşmasında borsanın kalitesini ön planda tutan Halim Karaçil “Biz üyelerimize ve çiftçilerimize üst düzey hizmet...

[Devamını oku...]

13
Başkanımızın Kadir Gecesi Mesajı

Sungurlu Ticaret Borsası başkanı Halim KARAÇİL’in Kadir Gecesi için yayınladığı mesaj :Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.

[Devamını oku...]

Yazdır