Haberler

Entries for Mayıs 2017

25
BORSAMIZ TOBB 73.GENEL KURULU İÇİN ANKARA’DA

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Mali Genel Kurulu Ankara’da toplandı. TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Başbaşkan Binali YILDIRIM, Bakanlar ve bürokratların katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti. Genel Kurul günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın konuşmasıyla gerçekleşen genel kuruluna Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Halim KARAÇİL, Başkan Yardımcımız Ercan ÖZSARAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet AKKUŞ, Bekir KARAÇİL, Şağban BAYAV, Meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, TOBB Delegesi Hasan KARTALER ve Genel Sekreterimiz Levent AKKAŞ ile birlikte Ankara da bulunmaktadırlar.

[Devamını oku...]

17
VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNDEN BORSAMIZA ZİYARET

 Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin AKSAKAL borsamızı ziyaret ederek yeni vergi yapılandırması hakkında ”Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun Genel Tebliği" Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, kanun kapsamında yapılandırma için başvuruda bulunan ancak ödemelerini süresinde ödemeyerek kanun hükümlerini ihlal eden borçlular, ödeme yapmaları gereken tarihten 27 Ocak 2017 tarihine kadar geçen süre için hesaplanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemelerini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar yaparak, kanundan yaralanmaya devam edebilecek.” Olacağını açıklayarak üyelerimizin ve vergi borcu olan mükelleflerin bilgilendirilmesi ricasında bulundu. 

[Devamını oku...]

17
MUHTARLARDAN BORSAMIZA ZİYARET

 Sungurlu merkez mahalleri muhtarları Yönetim Kurulu Başkanımız Halim KARAÇİL’i  makamında ziyaret ederek 2017 yılı hasat zamanının yaklaşması dolayısıyla hasat zamanının çiftçiler ve esnaflar için bereketli ve kazançlı geçmesi temennisiyle ziyarette bulundular. Ayrıca ilçe mahalleleri ve ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Halim KARAÇİL ‘ Bütün muhtarlarımıza teşekkür ederek muhtarlarımızın her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz’ dedi.

[Devamını oku...]

Yazdır