Haberler

Entries for Şubat 2019

28
TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER ve KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMİ YAPILMIŞTIR.

 TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER ve KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMİ YAPILMIŞTIR.

TOBB İL GGK ve KGK İCRA KOMİSTESİ Seçimleri Ticaret ve Sanayi Odası'nda 27.02.2018 tarihinde gerçekleşmiştir. GGK Seçiminde 38 üyesi olan komite üyelerinden 22 tanesi oy kullanmıştır. Seçimde Nejat KOLCU, Osman MENGÜÇ, Sefa KILIÇ ve Ragıp ÖZSARI asil üye olarak seçilmiştir. Erdal KÜRBÜZ, Nail KURMAN, Onur TUNÇAY, Emir Can AYDOĞAN yedek üye olarak seçilmiştir.

KGK İcra Kurulu Komitesinde 3 üyesi bulunan komite üyelerinden 2 tane oy kullanılmıştır. Seçimde asil üye olarak Elif Gökçen ŞAHİNER seçilmiştir. Yedek üye olarak Yasemin BOLAT seçilmiştir.

[Devamını oku...]

25
Sungurlu Ziraat Odasına Seçilen Başkan Ramazan Kelepircioğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah hayırlı uğurlu etsin.
 Sungurlu Ziraat Odasına Seçilen Başkan Ramazan Kelepircioğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah hayırlı uğurlu etsin.
18
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kürbüz, Çorum Ticaret Borsası'nda yapılan süne ile mücadele toplantısına katıldı.

 Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kürbüz, Çorum Ticaret Borsası'nda yapılan süne ile mücadele toplantısına katıldı.

Çorum Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında, 2019 yılı Süne Değerlendirme Toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya İlçe Kaymakamamımız Mitat Gözen, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, Toprak Mahsulleri Ofisi Çorum Şube Müdürü, Toprak Mahsuuleri Ofisi Alaca Ajans AMirliği, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanları katıldı.

Toplantıda Süne ile mücadele ve çözüm önerileri ele alındı.

[Devamını oku...]

14
TÜM ÇİFTÇİLERİN-ÜRETİCİLERİN DİKKATİNE

 2018 Üretim yılından başlamak üzere, örtüaltı üretimler ve çeltik hariç olmak üzere bir parsele aynı tek yıllık bitki arka arkaya üç kez ekilirse, üçüncü üretim için destekleme ödemesi yapılmayacaktır.

Üretim yılı içerisinde herhangi bir üretim yada üretim gayesiyle toprak işlemesi yapılmamış olan boş araziler ile birbirini takip eden iki ve daha fazla üretim yılında nadasa bırakılan araziler destekleme ödemelerinden faydalanamayacaklardır.

Kaynak: 1-27.03.2018 tarihli ve 30373 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan tebliğ, Tebliğ No: 2018/17 - 2018/27

[Devamını oku...]

06
Ticaret Borsası nın yıllardır arsa olarak görünen bina yerinin tapusu ve Yapı kayıt ruhsatı alınmıştır.

 Ticaret Borsası nın yıllardır arsa olarak görünen bina yerinin tapusu ve Yapı kayıt ruhsatı alınmıştır. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, ün, yönetim kurulu üyelerinin, Meclis kurulu üyelerinin girişimleri neticesinde, Borsa Hizmet binası tapusu alındı. Çalışmalarına son hızla devam eden Mustafa Kürbüz söz verdiğimiz gibi borsanın hak ettiği değeri kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

[Devamını oku...]

04
AK Parti belediye başkan adayı İlyas Özkan Ak Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Gayretli borsa başkanımız Mustafa Kürbüz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

 AK Parti belediye başkan adayı İlyas Özkan Ak Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Gayretli borsa başkanımız Mustafa Kürbüz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti ziyarette İlyas Özkan ilçeye yapacağı çalışmalardan ve yatırımlardan bahsetti yönetim kurulu başkanı Mustafa Kürbüz, belediye başkan adaylığı yolunda başarılar diledi. Sungurlu ilçesine kim bir çivi dahi çıkarsa hizmet getirirse Allah ondan razı olsun dedi.

Ziyaretlerinden dolayı belediye başkan adayı İlyas Özkan'a İlçe Başkanı Metin irsaliye ve yönetim kurulu üyesi Ramazan gayret diye Teşekkür etti

[Devamını oku...]

Sayfa 1 / 2İlk   Geri   [1]  2  İleri   Son   
Yazdır