Haberler

Entries for Ekim 2015

22
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sungurlu Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti

Ticaret Borsasında Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ile bir araya gelen Haseki; ‘’Hdp’ nin eş başkanı olacak vatandaşın danışmanı tweet atıyor diyor ki; yarın bir kalabalık var arkadaşlar burada bomba patlayacak diyor. Ertesi gün bomba patlıyor 7 dakika sonra Selahattin efendi ortaya çıkıyor ve diyor ki bunun sorumlusu devlettir. Çok kısa bir süre sonra seçim arabası geliyor üstüne çıkıyor nutuk atıyor Hdp’ ye oy verin diyor. Rabbim bunların tehlikesinden korusun bunların dilince barış var özgürlük var kardeşlik var ama içlerinde yok. Sandıkların birleştirilmesini istedik ama ysk izin vermedi. Düşünün dağ başında hayvancılık yapıyorsunuz karınız kızınız nafakanızın peşindesiniz gece 2 tane pkklı geliyor ve diyor ki ogün akşam bakacağız buradaki sandıklara bir tane oy çıksın görürsünüz. Nasıl oy verecek bu vatandaşlar. Bu harekat devam ettikçe TSK’ nın ve Polis arkadaşlarımızın oradaki sıkı tedbirleri devam ettiği sürece birkaç ay içerisinde pkk kesinlikle biter.

[Devamını oku...]

22
Tufan Köse Ticaret Borsasında sabah seansında çiftçiler ile bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Sungurlu Ticaret Borsasına giden Chp Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tufan Köse’ ye Chp Çorum İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Chp Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ve partililer eşlik etti.

 

[Devamını oku...]

22
Oda Başkanlarının Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un Danışmanı Tayfun Karakuş ve Sungurlu oda başkanları Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyarette bulundular. İlçenin genel sorunlarına değinilen konuşmada esnaf, çiftçi ve vatandaş için nasıl bir Sungurlu olması gerektiği tartışıldı.  

[Devamını oku...]

08
Ak Parti Çorum Milletvekili Adayından Sungurlu Ticaret Borsası’na Ziyaret

Çorum genelinde çalışmalarına devam eden Ak Parti Milletvekili Adayı Sayın Bekir Horuz, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’ i makamında ziyaret etti.

Programa Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, eski belediye başkanı Ahmet Karacif, ve Ak Parti İlçe Yönetimi katıldı. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil “ Seçilen milletvekili Çorum halkının vekili olmalıdır. ” Dedi.

Başkan Karaçil ziyaret esnasında Ticaret Borsası’nı tanıttı. Bekir Horuz, İlçeye verilen hizmetlerden dolayı Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’ e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

Yazdır